ضرورت تشکیل سمن‌های توسعه گردشگری عشایردر کرمانشاه

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، آداب و رسوم زندگی عشایری را یکی از ظرفیت های بلقوه صنعت گردشگری کرمانشاه دانست که می تواند مورد توجه گردشگران خارجی قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه؛ علی فعله گری مدیرکل میراث فرهنگی این اداره کل با اشاره به پتانسیل‌های زندگی عشایری در استان، گفت:  سیاه‌چادرهای عشایر یکی از کانون‌های توجه توریست‌ها به‌ویژه گردشگران خارجی است.
وی افزود: افرادی که فکر خلاقی دارند در این حوزه می‌توانند با نمایش زندگی عشایری و برپا کردن سیاه چادرهای اقامتی در کنار سیاه چادرهای زندگی خود از این پتانسیل به خوبی بهره ببرند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه ادامه داد: مسئولان محلی، عشایر و جوانان آنان در این زمینه نقش اصلی را دارند و این اداره‌کل نیز تنها نقش هدایت کننده را دارد.
فعله‌گری در مورد نقش سازمان‌های مردم‌نهاد در توسعه گردشگری عشایری اظهار کرد: با امور عشایر استان کرمانشاه نیز رایزنی‌هایی در این خصوص صورت گرفته است تا از این پتانسیل استفاده شود.
وی تشکیل سمن‌های توسعه گردشگری عشایر از بین این جامعه را بسیار کارساز دانست و بیان داشت: در استانی همچون فارس شاهد بودیم که چه درآمدزایی در قبال ساماندهی سیاه چادرهایی عشایر حاصل شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه افزود: از سال گذشته ساماندهی سیاه‌چادرهای گردشگری در استان فارس برای جذب گردشگر آغاز شده و در سطح کرمانشاه نیز این امکان وجود دارد.
فعله‌گری تصریح کرد: اسکان گردشگران در سیاه‌چادرهای عشایر در دنیای گردشگری بسیار مورد توجه است و در صورتی‌که هر فرد یا گروهی در استان کرمانشاه بخواهد این موضوع را پیگیری کند هرگونه مساعدتی را با آن انجام می دهیم.
وی منطقه بکر اورامانات و نیز منطقه عشایری هرسین را از استعدادهای کرمانشاه برای توسعه اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی عنوان کرد و یادآور شد: این امر همچنین بهبود وضعیت معیشت جوامع محلی را در پی دارد.
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394042326